Automakelaar

Onder de noemer ‘Uw persoonlijke automakelaar’ bemiddelen wij zowel bij het aankooptraject van de gewenste auto, als bij het verkoopproces van uw huidige auto. Onze service is er op ingesteld om onze klanten volledig te ontzorgen. Tijd is kostbaar en het gehele proces eigenhandig uitvoeren kost in de praktijk nu éénmaal zeeën van tijd. Daarnaast garanderen wij onze klanten een significant en aantrekkelijk financieel voordeel. Mede gezien onze jaren lange praktijk ervaring zorgen wij er voor dat alles transparant, professioneel en tot in detail wordt verzorgd.

Ons concept is ontstaan naar aanleiding van de constante vraag naar assistentie bij het vinden van de juiste auto. Het internet staat tegenwoordig vol met auto’s en wellicht zie je soms door de bomen het bos niet meer, dat is natuurlijk niet vreemd. Om het overzicht te behouden is vakkennis en ervaring geen overbodige luxe. Allereerst gaan wij geheel vrijblijvend in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen. Zodra uw wensen bekend zijn, starten wij met het samenstellen van een selectie met potentiële auto’s. Vanuit onze expertise gaan wij gestructureerd, nauwkeurig en uiterst consequent te werk. Wij controleren onder andere de volledige historie, kilometerstanden, technische staat en het schadeverleden. Tenslotte wenst niemand achteraf te worden geconfronteerd met misstanden waar eventueel financiële consequenties aankleven. Naar aanleiding van onze bevindingen kunnen wij een concreet voorstel opmaken. Ons doel als automakelaar is om onze klanten te voorzien van het beste advies en het hoogst haalbare financiële voordeel. *Onderaan deze pagina hebben wij enkele praktijk voorbeelden toegevoegd.

Voor meer informatie met betrekking tot onze bemiddelingsdiensten verwijzen wij naar de pagina’s genaamd ‘aankoopbemiddeling’ en ‘verkoopbemiddeling’ op onze website. Wij hebben onze uiterste best gedaan om alles zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. Als er vervolgens nog vragen zijn, dan kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Verkoopbemiddeling: Als voorbeeld schetsen wij een recente situatie waarbij een klant met een jong gebruikte Mercedes bij ons informeerde naar de verkoopmogelijkheden. De inruilwaarde was door diverse dealers op +/- € 35.000,- getaxeerd. Vanuit onze expertise was de verkoopwaarde om en nabij de € 40.000,- getaxeerd. Mede gezien dit significante verschil zijn wij het verkoop traject gestart. Binnen 4 weken was de betreffende auto voor maar liefst € 39.000,- verkocht. Aansluitend ontstond er (zonder inruil) ruimte om te onderhandelen met betrekking tot de aankoop van de nieuwe auto. Kort samengavat is er in dit specifieke voorbeeld een lucratieve win – win situatie gecreëerd.

 

  • Aankoopbemiddeling: Als voorbeeld delen wij een aanvraag met betrekking tot de aankoop van een Lexus RX. Het verzoek was om op zoek te gaan naar een Lexus met voldoende trekkracht voor de caravan. De klant was kort voor onze kennismaking bij een autobedrijf geweest voor een twee wiel aangedreven RX450h. Gezien het feit dat zijn vragen niet naar tevredenheid waren beantwoord, zijn wij met elkaar in contact gekomen. In ons eerste gesprek wisten wij meneer vrijwel direct te informeren over het feit dat de twee wiel aangedreven RX überhaupt niets mag trekken. Het geregistreerde trekgewicht is letterlijk 0 kg. Enkele dagen later was er een prachtige AWD gevonden. Dit is een schoolvoorbeeld van essentieel advies en een succesvolle bemiddeling.  

Maakt een afspraak