Verkoopbemiddeling

Uit diverse marktonderzoeken blijkt, dat de juiste online presentatie een sleutel vormt naar een succesvolle verkoop. Door middel van onze professionele presentatie, passie en vakkennis kunnen wij uw huidige auto met precisie op de juiste wijze adverteren. Onze werkwijze resulteert niet alleen in een hogere verkoopwaarde, maar onze dienst is ook bedoeld om u volledig te ontzorgen. Uw auto zo duidelijk mogelijk vastleggen vergt veel geduld, kennis en gevoel voor fotografie. Tevens is het verwoorden van een overtuigende voertuig omschrijving in de meeste gevallen een ware kunst.

Hoe wij te werk gaan?

  1. Wij komen de auto bij u thuis ophalen.
  2. Het interieur en exterieur worden opgefrist voor de detail foto’s.
  3. Er worden 24 professionele foto’s gemaakt.
  4. Wij voegen de foto’s toe aan de op maat gemaate advertentie.
  5. De advertentie wordt binnen 24 uur op 5 websites geadverteerd.

Hoe werkt de afhandeling?

  1. Als u instemt met het voorstel van de potentiële koper, dan is de auto verkocht.
  2. In overeenstemming met beide partijen komen wij tot een afleverdatum.
  3. Als de overeengekomen betaling aan u is overgemaakt, dan volgt de overschrijving.
  4. Na de overschrijving ontvangt u een RDW vrijwaringsbewijs.
  5. Als wij bij stap 5 aankomen, dan betekent dit dat uw auto succesvol is verkocht!

Wie bieden onze dienst aan voor € 195,- incl. BTW (transport, wassen, fotograferen en adverteren). Ons tarief is gebaseerd op een transparante berekening van onze daadwerkelijke kosten. Als de verkoop succesvol is afgerond, dan factureren wij 5% commissie over de uiteindelijke verkoopprijs. Binnen ons standaard tarief adverteren wij uw auto maar liefst 90 dagen. Dit staat gelijk aan de gemiddelde sta-dagen van occasions in Nederland.

Kan ik mijn auto bij je inruilen? Dat is een vraag die wij dagelijks in onze mailbox ontvangen. Als particuliere aanbieder is dit natuurlijk niet gewenst. Het is tenslotte de bedoeling om de huidige auto te verkopen en niet om daar vervolgens een inruilauto voor terug te krijgen. Vanuit onze positie is het altijd mogelijk om een gepast inruilvoorstel aanbieden. Mocht de geïnteresseerde overgaan tot de aankoop van uw auto, dan ontvangt u de betaling van de overeengekomen verkoopprijs rechtstreeks op uw rekening. Vervolgens dragen wij zorg voor de afhandeling/inkoop van de inruilauto.

Voor meer informatie, vragen of een bezoek aan ons bedrijf, kunt u dagelijks tot 22:00 contact met ons opnemen.

Maakt een afspraak