Over ons

Mijn naam is Nick Jonker en samen met mijn partner en familie staan wij vol trots achter ons familiebedrijf. Na 15 jaar ervaring binnen de mobiliteitsbranche, is het inmiddels zowel privé en zakelijk voornamelijk het onderwerp ‘auto’s’ dat de klok slaat.

Sinds 2020 hebben wij onze kennis en passie voor unieke auto’s doorgevoerd in een fantastisch familiebedrijf. Ons bedrijf is gevestigd te Swifterbant (Flevoland). Uiteraard hebben wij doelbewust voor deze (a)-locatie gekozen. Het gehele adres is familiebezit. Destijds heb ik letterlijk mijn handen uit de mouwen gestoken bij de bouw. Het is dan ook werkelijk fantastisch om onze droom hier waar te maken.

Naast de aankoop en verkoopbemiddeling voor particulieren, verkopen wij o.a. veel jong gebruikte occasions aan grote dealer organisaties. Als kers op de taart vullen wij ons aanbod aan met unieke en spraakmakende sportauto’s. De term ‘automakelaar’ kreeg ik jaren terug opgespeld en draag ik met veel trots. Met plus minus 100 bemiddelingen per jaar kiezen wij voor kwaliteit boven kwantiteit. Het doel is om onze klanten daadwerkelijk van A tot Z te informeren en volledig te ontzorgen.

Voor meer informatie of een kennismaking zijn wij maar liefst 7 dagen per week tussen 09:00 en 22:00 bereikbaar.

Maakt een afspraak