Over ons

Mijn naam is Nick Jonker en samen met mijn partner en familie staan wij vol trots achter ons prachtige familiebedrijf. Na inmiddels meer als  10 jaar ervaring binnen de mobiliteitsbranche is het privé en zakelijk voornamelijk het onderwerp “auto’s” dat de klok slaat.

In de afgelopen jaren hebben wij onze hobby en passie voor auto’s verwerkt in een fantastisch familiebedrijf. Ons kantoor te Swifterbant is gevestigd op de Wieling nummer 5. Uiteraard hebben wij zeer doelbewust voor deze locatie gekozen. Swifterbant is een rustig dorp in het prachtige polderlandschap van Flevoland (maar liefst 6 meter onder de zee spiegel). Daarbij is deze prachtige (A) locatie goed bereikbaar vanaf de snelweg en/of met openbaarvervoer.

Naast de kantoren aan de voorzijde is o.a. het bedrijf Box4u gevestigd op dit adres. Het volledige bedrijf is familie eigendom en mede gezien het feit dat ik destijds de handen uit mijn spreekwoordelijke mouwen heb gestoken bij de bouw, is het werkelijk fantastisch om onze droom op deze locatie waar te maken. Wij heten u van harte welkom!

Maakt een afspraak